Bosch Beyaz Eşya Modelleri ve Fiyatları

27-06-2022 14:39
Bosch Beyaz Eşya Modelleri ve Fiyatları

Bosch Beyaz Eşya Modelleri ve Fiyatları

Bosch, beyaz eşya ve küçük ev aletleri alanında önder bir markadır. Ürünlerinin uzun garanti süreleri, dayanıklı oluşları ve güncel beyaz eşya fiyatlarına göre uygun olmaları Bosch beyaz eşya modellerini en çok tercih edilen ürünlerden biri yapmıştır. Bir evin onlarca ihtiyacı vardır... İhtiyacınız olan her şey için ise Bosch beyaz eşya modellerini sitemizden incelemeniz yeterlidir. Revna Online ekibi olarak Bosch’un yıldız ürünlerinden birkaçından bahsetmek isteriz.

Bosch Siyah Ankastre Set HBF534EB0T

Ankastre set, bir mutfak için olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Set üstü ocak, davlumbaz ve fırından oluşan bu set, siyahın asaleti ile büyülemektedir. Dört gözden oluşan ocağı, ısı ve süre ayarlı fırını ve ağır kokuları çeken kademeli davlumbazı ile Bosch siyah ankastre set, mutfağınızın yıldız ürünü olmaya aday. İzmir Bosch beyaz eşya ihtiyaçlarınız için mağazamızı ziyaret edebilir ya da sitemizden ürünlerimizi inceleyerek güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

https://www.revnaonline.com/urun/bosch-siyah-ankastre-set-hbf534eb0t-pop6c6o10o-dwk065g60t

Bosch BBS8214 Unlimited Kablosuz Şarjlı Süpürge

Elektrikli süpürge olmadan temizliğin mümkün olmadığı hepimizin malumu. Elektrikli süpürgeler, evdeki en önemli araçlardan biridir. Bosch beyaz eşyalarının yanında evinizde sizlere konforlu bir yaşam sunacak küçük ev aletleriyle de göz kamaştırmaktadır. Unlimited kablosuz şarjlı süpürge, evinize adeta bir sihirli değnek etkisi yaratacak. Yüksek çekiş gücü, kolay temizlenebilir haznesi ve az yer kaplaması sebebiyle en tercih edilen ürünlerden biri olan bu süpürgeyi İzmir Bosch beyaz eşya denince akla gelen ilk yer olan Revna mağazasından ya da Revna web sitesinden güvenle alabilirsiniz.

https://www.revnaonline.com/urun/bosch-bbs8214-unlimited-kablosuz-sarjli-supurge

 

Bosch SMS4IKI51T 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox

D enerji sınıfına mensup bu bulaşık makinesi, İzmir beyaz eşya fiyatlarına bakıldığında tam bir fiyat/performans ürünüdür. Sahip olduğu beş program ve düşük su tüketimi ile alanında enerji ve su tasarrufu olarak en tercih edilebilir beyaz eşyalardan biridir. Yük sensörü, uzun süreli garantisi ve paslanmaz iç ve dış malzemesi ile beyaz eşya modelleri arasında en sağlam ve dayanıklı ürünler arasındadır. Bu bulaşık makinesini incelemek için linke tıklayabilirsiniz.

https://www.revnaonline.com/urun/bosch-sms4iki51t-5-programli-bulasik-makinesi-inox
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.