Bosch Çeyiz Paketleri ve Fiyatları

27-06-2022 15:10
Bosch Çeyiz Paketleri ve Fiyatları

Bosch Çeyiz Paketleri ve Fiyatları

Bosch, en çok tercih edilen beyaz eşya markalarından biridir. Özellikle yaz döneminde çeyiz hazırlıkları yapılırken düğün paketi konusunda en kullanışlı ürünleri en uygun fiyattan sunan Bosch’un düğün paketlerini inceleyeceğiz. Bosch düğün paketleri, bir çeyiz paketinde ihtiyacınız olacak her şeyi sunacaktır.

Bosch White Çeyiz Paketi

Bu Bosch çeyiz paketinde, bir evin üç temel ihtiyacı aynı anda karşılanmaktadır. Bosch buzdolabı, Bosch çamaşır makinesi ve Bosch bulaşık makinesini içeren bu çeyiz paketinde her bir ürün alanında en sağlam ve kaliteli olanlardan seçilmiştir. Yüksek devirli çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı yüksek kalitede yıkarken, doğaya ve çevreye duyarlı çamaşır makinesi ile çamaşırlarınızı korurken, su tasarrufu ve yıpranmadan uzun ömürlü kullanımını sağlayan bulaşık makinesi ile de mutfak ürünlerinizi korur. Bosch çeyiz paketi içerisindeki buzdolabı ise yiyecek ve içecekleriniz için uzun süreli koruma sağlar. Uygun fiyatlı çeyiz paketi için linke tıklayabilirsiniz.

https://www.revnaonline.com/urun/bosch-white-ceyiz-paketi

Bosch Maxi Inox Düğün Paketi

Bu çeyiz paketinde ise ürünler uzun süre garantisi ve yüksek kalitesiyle dikkat çekiyor. En kaliteli ve uzun ömürlü ürünlerden hazırlanmış bu çeyiz paketinde, Bosch no-frost buzdolabı, Bosch 5 programlı bulaşık makinesi ve Bosch 13 programlı ve yüksek devirli çamaşır makinesi mevcuttur. Buzdolabından birbirinden ayrı dondurucu ve buzdolabı ısı ayarı mevcuttur. Bulaşık makinesi ise su tasarrufu sağlarken yük sensörü ile kontrol sağlar. Çamaşır makinesindeki birçok program ile yıkadığınız çamaşıra en uygun sıkma ve ısı derecesini ayarlayabilmeniz mümkündür.

https://www.revnaonline.com/urun/bosch-maxi-inox-dugun-paketi

Bosch Süper Çeyiz Paketi

Bu çeyiz paketi, özellikle uygun fiyatlı çeyiz paketi olmasının yanında tam bir fiyat/performans ürünü olan buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesiyle dikkat çekmektedir. Bosch kombi tipi yüksek tasarruflu buzdolabı sessiz çalışması ve dijital led ekranı ile en tercih edilen ürünlerden biridir. 4 programlı bulaşık makinesi ise pırıl pırıl bulaşıkların yanında su tasarrufu ile ev ekonomisi dostudur. Bosch 9 kg ve 1220 devirli çamaşır makinesi ile çamaşırlarınızın uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu çeyiz paketini incelemek ve güvenli alışveriş yapmak için sitemizi inceleyebilirsiniz.

https://www.revnaonline.com/urun/bosch-super-ceyiz-paketi
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.