Bulaşık Makinesi Alırken Bu 3 Maddeye Dikkat!

24-05-2022 04:38
Bulaşık Makinesi Alırken Bu 3 Maddeye Dikkat!

Yaşamımızı pratik ve konforlu hale getirme noktasında bulaşık makinelerinin hünerlerine hayran kalmamak elde değil. En zorlu yemek artıkları ile verdiği üstün savaşlarda, işten eve yorgun döndüğümüz günlerde veya kalabalık akşam yemeklerinde gösterdiği büyük çabayla bulaşık makinelerimiz, mutfaktaki en büyük kahramanlarımızdan biri. Bu noktada, tabak, bardak, tencere gibi mutfak eşyalarımızı özenle yıkarak bizlere temiz bir şekilde sunan söz konusu bulaşık makinelerinin becerilerinden en iyi şekilde yararlanmak için seçiminde birkaç ufak detayı göz önünde bulundurmanız önemli.

O halde, bulaşık makinesi alırken aklınızda bulunması gereken 3 maddeyi sizlerle paylaşalım...

1.Bulaşık Makinesi Programı

Bulaşık makinenizin üstün bir performans göstermesini istiyorsanız bu konuda atacağınız ilk adım, makinenin programına karar vermek olmalıdır. 5, 6, 7 ve 8 olmak üzere pek çok farklı program seçeneğine sahip olan bulaşık makineleri arasında, ihtiyaçlarınıza uyum sağlayan makineyi satın almanız önemli. Bulaşık makinesi programları, makinenizi çalıştırmak istediğiniz sıcaklığı ve zamanı belirleme noktasında söz sahibidir. Bundan dolayı, seçim yapmadan önce sizin için en doğrusunun en hangisi olduğunu bulmalısınız.

2.Makine Kapasitesi

Makinenin kapasitesi, bulaşık makinesi seçiminde dikkat etmeniz ikinci adımdır. Bu noktada, söz konusu beyaz eşyanızın seçiminde etkili olacak olan bu madde, kullanım alışkanlığınıza ve ihtiyaçlarınıza göre şekillenmektedir. Bulaşık makinesi kapasitesi, makinenizin tek seferde yıkayacağı parça sayısına göre hesaplanmaktadır. 140 parça 12 kişi, 151 parça 13 kişi, 162 parça 14 kişi ve 173 parça 15 kişi olarak baz alınmakta. Eğer kalabalık bir aileye sahipseniz veya evinizde davet vermekten hoşlanıyorsanız, geniş kapasiteli bir bulaşık makinesi tercih etmeniz çok daha doğru bir karar olacaktır. Zira makinenize sığmayan bulaşıklar hem sizlere fazlasıyla zahmet verecek hem de su ve elektrik tüketiminizin artmasına yol açacaktır.

3.Çevre Dostu Bulaşık Makinesi

Doğru bulaşık makinesi seçimi ile bir yıkamada harcadığınız su tüketimini 5.5 litreye kadar düşürebilir, böylelikle hem su tasarrufu yapabilir hem de doğal kaynakları koruyabilirsiniz. Bundan dolayı, bulaşık makinesi seçimi yaparken, enerji verimi yüksek olan A sınıfı ürünlere yönelmek cebinize kalan para ve çevreye katkınızı artıracaktır. Bunun yanı sıra, sadece enerji değil su tüketiminde de tasarruf sağlayan makineleri tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Bulaşık makinesi seçiminizde göz önünde bulundurmanız gereken 3 maddeden çok daha fazlasına sahip olan Bosch bulaşık makinesi modelleri, son teknolojik özellikleri ile ultra hijyen sunmakla kalmıyor, sizin için en doğru programı önererek enerjiden tasarruf elde etmenizi sağlıyor. Dilerseniz Bosch bulaşık makinesi özelliklerini incelemek ve onlarca model arasından size uygun seçimi yapmak için Revnaonline.comadresimizi ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.